31 Μαΐου 2008

Summer time

Me and my sword! (Komotini-Greece 2006)

Στις απαρχές του καλοκαιριού και στην αυγή ενός ακόμα weekend, άπειρες οι προσδοκίες και τα σχέδια ...Ήδη με το μυαλό μου πλατσουρίζω σε ξένες θάλασσες(προς Ιβηρικη χερσόνησο), γνωρίζω καθημερινά αιθεριές υπάρξεις και το προσωπίκο μου budget για πάσης φυσεως αγορές ειναι ανεξάντλητο..Όλα αυτά βέβαια μέχρι τον επόμενο απολογισμό που καταδεικνύει του λόγου το ..αναληθές!
Πρώτο μέλημα του υπογράφοντος η βέλτιστη κατανομή του χρόνου του Σαββατοκύριακου ωστε να αποκομίσω την μέγιστη ικανοποίηση..Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες. Κανω μια στάση και κοιτάζω πίσω..Όχι στη ζωή μου, αλλά σε αυτά που έγραψα so far..Μάλλον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή , όπου κάποιος θα πεταχτεί και θα φωνάξει ''Τι μαλ..ες γράφεις ρε?Άντε τράβα και αυτοικανοποιήσου και μην μας ζαλίζεις''.Αυτό ήταν τώρα ..προσβλήθηκα!Τι μπορούσα να κάνω όμως; Έμνευση δεν είχα, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω στις 13 ανάρτήσεις για τον μήνα Μάΐο.
Ας βάλω καμία φώτο τουλάχιστον...

Sunsets and sunrises photo trip!

1)Ag. Ioannis Theologos's sunset. 2)Veria's sunset. 3)Chios-Karfas beach.The exception, neither sunset or sunrise but I really like this one! 4) Thessaloniki's (Toumba) sunset. 5)Agean sea's sunset. 6) Megalo Dereio's (Evros-Greece) sunrise. 7) Thessaloniki-Aristotelous square. 8) Sparta's sunrise (Taygetos moyntain)
1 2 3
4 5 6
7 8

Δεν υπάρχουν σχόλια: