21 Μαΐου 2008

Άπνοια

Ανακουφισμένος απο την θετική έκβαση του μείζοντος εθνικού ζητήματος-ποιού;μα φυσικα την είσοδο της συμπαθέστατης Καλομοίρας στα τελίκα της Eurovision, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες σαμπόταζ - και ώντας εθνικά υπερήφανος επιστρέφω σε νέες ανάρτήσεις και περιπέτειες ,ελπίζω..
Ολά δυστυχώς παραμένουν ανησυχητικά ήρεμα στα πολλαπλά μέτωπα της ζωής μου. Μια βδομάδα σε ξένο έδαφος θα μπορούσε να ανατρέψει την καθεστηκυία κατάσταση. Ακούς Αντώνη;

Πήγαινέ με Ισπανία!!

Εν αναμονή καινούριου Hitch, αναλαμβάνω υπηρεσιακός υποβοήθητής σχέσεων.Η συμβουλή της ημέρας λοιπόν για να την ρίξεις , είναι τα 3 ''τσι''. Γίνε τσιμπούρι, ετοίμασε της ένα μεγαλοπρεπές τσιμπούσι και αυτή θα πάει στο τρίτο ''τσι'' ..Για να σε βοήθήσω δεν είναι τσίπουρο..
Δυστυχώς ο -γλυκός με γάλα- frappes δεν με βοηθά ιδιαίτερα να επεκτείνω τις σκέψεις μου, οπότε την επομένη θα ακολουθήσω την προτροπή του φίλτατου desa, περιτριγυρίζοντας το pc με αξιόμαχες ποσότητες αλκοόλ..Ο λόγος θα ρέει ευκολότερα και θα μπούν τα θεμέλια για την δημιουρία μιας νέας φιλοσοφικής σχολής!
Κλείνω με εύχες προς τους αναρίθμητους σημερινούς εορτάζοντες, καθώς και στην μικρή αδερφάδα μου που πριν 2 μέρες έκλεισε δύο δεκαετίες ζωής..

Temperature 22 C/Humidity 35% in Veria at 22:30.

1 σχόλιο:

anemmano είπε...

Με σκλάβωσες με το "καθεστηκυία". Μόνο για αυτό αξίζει. Ισπανίδες ετοιμαστείτε, οι απόλυτοι greeklovers θα αποβιβαστούν στην χώρα σαε αρχές ιουλίου, και όποια αντέξει...