15 Οκτωβρίου 2011

Κατ' οίκον διασκέδαση...


Το μουντό, βροχερό σκηνικό του καιρού τις τελευταίες μέρες, προστίθεται στο ήδη ομιχλώδες κοινωνικοοικονομικό σκηνικό της χώρας μας, συνθέτοντας ένα ασφυκτικό περιβάλλον.Εν αναμονή  χαρμόσυνων ειδήσεων, μόνη παρηγοριά αποτελούν οι παρέες και η κατ'οικον ψυχαγωγία. Και από εδώ θα αντλήσω το θέμα της σημερινής δημοσίευσης.Τα παιχνίδια που όλοι σχεδόν ασχολούμαστε και ξοδεύουμε σε αυτά ο καθένας το δικό του ποσοστό  ελεύθερου χρόνου.
Ξεκινώντας με τα browser games, τα κολλήματα μου αποτελούν μέχρι σήμερα το ERepublik και το Grepolis.;Όσον αφορά το πρώτα έπειτα απο μακριά ενασχόληση, αποφάσισα να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά  τελευταία. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική κοινωνία εθνών, που προσομοιώνει κάποιες δραστηριότητες της πραγματικής ζωής (εκλογές, δουλεία, εφημερίδες, στρατιωτικές μονάδες). 
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2181903
Και πάμε στα παιχνίδια κονσόλας ή υπολογιστή. Εδώ το παιχνίδι που μου έχει κλέψει την καρδία είναι το Battlefield 2-Bad company και πιο συγκεκριμένα multiplayer  online game.
Φυσικά πρόσφατα κυκλοφόρησε το Battlefield 3, και ο στόχος δεν είναι άλλος από την  όσο το δυνατό συντομότερη ένταξη του στο καλάθι αγορών μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: