14 Ιουνίου 2008

AEK's transfers and photos!

Εν αναμονή του κρισιμότατου αγώνα της εθνικής με τη ρώσικη ''αρκούδα''(που παρεπιμπτόντως προβλέπω νίκη μας με 2-1 και πρώτο γκολ ο Κυριάκος), στον ελλαδικό χώρο οι μεταγραφες για την ΑΕΚ συνεχιζονταί.Έτσι χθές έκλεισε ο πέμπτος κατά σειρά παίκτης, εν ονόματι Nacho Scocco από την μεξικάνικη Pumas.Μετά την επιτυχημένη επιλόγη του Ismael ''Zoro'' Blanco προστίθεται ακόμη ένας αργεντίνος για την εμπροσθοφυλακή.Έτσι ο απολογισμός των μεταγραφικών κινήσεων έχει μέχρι σήμερα:
(AEK's transfers so far) 1) Antonis Rikka, Greek 22years old, midfielder from Xanthi Fc
2)Daniel Majstorovic, Swedish 31 years old, defender from Basel
3)Sebastian Saja, Argentinian 29 years old, goalkeeper
4)Nathan Berns, Australian 20 years old, midfielder, from Adelaide United and
5) Nacho Scocco, Argentinian 23 years old, attacker from Pumas.
Κατά τα άλλα οι καφέδες συνεχίζονται στην ήρεμη Βέροια χωρίς διαλλείμματα.Στις συζητήσεις θα προστεθούν και οι ετοίμασιες για το επέρχόμενο-εκτός απροόπτου- ταξίδι στην Ισπανία το επόμενο μήνα!



10 σχόλια:

desa είπε...

χεστήκαμε για τις μεταγραφές της ομαδούλας σου.
είπα στον φλαιερφοξ να ανοίξει το μπλογκ σου και μου λέει ''καλά, μην ανυσηχείς.'' πήγα για κατούρημα, γύρισα, τσίμπισα κάτι (είχα πλύνει τα χέρια μου χαζέ) και αυτός ακόμα σε άνοιγε. σα να το έκανες πολύ βαρύ.

desa είπε...

ο καθηγητούλης γιατί έχει σκιζμένο τσιν? έτσι εμφανίζεται στα παιδιά που κάνει μάθημα? ΄ςχει και άλλα σκιζμένα τσιν? και σε ποια σημεία του σώματός του?

babisabl είπε...

ετσι και μιλησεις ετσι ξανα για την ΑΕΚΑΡΑ, κομπλεξικε Παοκτση θα σου επιτεθω με χημικα αερια..και δεν σε σωζει ουτε η μασκα που φορας..

babisabl είπε...

ειναι βαρυ σαν τα αρχι*** του ιδιοκτητη του!

anemmano είπε...

Παρακαλούνται οι σχολιαστές των αναρτήσεων να χαμηλώσουν τους τόνους και να μετριάσουν τις βωμολοχίες τους. Κάθε πρόταση με στόχο την επίδειξη οργάνων του σώματος με βάση την διαπλασή τους οδηγεί αναπόφευκτα σε αντίποινα ανάλογου θέματος με αποτέλεσμα ο στόχος του ιστολογίου και κατ'επέκταση της συζήτησης να αγνοείται εν μέσω κενών προτάσεων και νοημάτων.

babisabl είπε...

ποιος ήρθε?

desa είπε...

τι έπαθε αυτός ο ανεμάνος?

desa είπε...

την ίδια βερμούδα πήρα και εγώ από τα γκλου. λίγο ήθελε να πάρω τη θαλασή.

babisabl είπε...

ζηλιαρη!δεν πειραζει,να βγουμε καμια μέρα μαζί να μαστε σαν αδερφακια..

anemmano είπε...

Ετσι μπράβο τα παιδιά μου...