11 Μαΐου 2010

Ζώη με ..μέτρα.


Δυστυχώς το κοκτέιλ του φετινού καλοκαιριού -και όχι μόνο- αποτελείται όπως διαφαίνεται, απο 1μεγαλη δοση απογνωσης και ακόμη 1  οργής ανακατεμενη με φύλλα θλίψης.Το χειρότερο ειναι οτι θα γινει της μοδας και θα συνεχισουμε να το καταναλωνουμε για αρκετα ακομα χρονια και μαλιστα χωρις την προσθήκη ουτε μίας σταγόνας ελπίδας.Ελπιδα ολων μας να διαψευθει πανηγυρικα...
Συνεπως προσπαθεια ανασυνταξης για ολους μας, προσαρμογη σε συνθηκες πληρους λιτοτητας και συνεχης αντιδραση ωστε τουλαχιστον να τιμωρουθουν οι καταχραστες του δημοσιου χρηματος.
Μέσα σε όλο αυτο το νοσηρο κλίμα των ημέρων και με οση διαθεση και χιούμορ μας απεμεινε, σκεφτομουν υποτιθεμενα πρωτοσελιδα εφημερίδων του μέλλοντος, τα οποία πολυ δύσκολα θα δουμε ποτε, περαν ίσως της ημέρας της πρωταπριλίας.Φυσικα οποιαδηποτε προταση για προσθηκη η διορθωση ειναι καλοδεχουμενη. Παραθετω μερικα παρακατω:
1) Η Γερμανια παλευει για ευνοικοτερους ορους στο δανεισμο της απο την Ελλαδα.Κλιμακιο απο την χωρα μας φευγει εσπευσμενα στο Βερολινο για να ελεγξει την πορεια των δημοσιονομικων μετρων της Γερμανιας.
2) Αυξηθηκε κατα 2,3% το περισσευμα εργατικών θέσεων στην Ευρωζωνη μιας και το συνολο του εργατικού δυναμικού απασχολειται ήδη πλήρως.
3)Αναβάλλεται η συναντηση του υπουργου με τα συνδικατα για την νεα συλλογικη συμβαση.Συνεπως, στάσιμος παραμενει ο κατωτατος μίσθος στα 1300€.
και μερικά αθλητικής φύσεως:
1)Γυρισε στη Θεσσάλονίκη ο Σαλπιγγιδης και αυριο υπογραφει το νέο του συμβόλαιο τριέτους διάρκειας με τον Άρη.
2) Λέτο: 'Με έπεισε στο τηλεφωνο ο Σκοκο και αποφασισα να συνεχισω την καριερα μου στην ΑΕΚ. Μαζι θα προσπαθησουμε να την οδηγήσουμε στους ομίλους του Champions League!'
3) Ο Ολυμπιακός με έστειλε στον ΠΑΟ για να προσλάβει τον Νιόπλια στον πάγκο του', δηλωνει στην εφ'ολης της ύλης συνεντευξη του ο Βαλβερδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: