24 Μαρτίου 2009

Βλέποντας τις ευκαιρίες να περνούν...


Δυστυχώς η κατάρα του ''ότι αγαπάω εγώ χαλάει'' συνεχίστηκε χωρίς σταματημό σε ένα ακόμα αντικείμενο του πόθου. Έχουν προηγηθεί πλείστες όσες βλάβες και δυσλειτουργίες με μεγαλύτερη συχνότητα σε φρεσκοαγορασμενα αντικείμενα και με εξειδίκευση στις σύνθετες η παράξενες βλάβες. Το πολυπόθητο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο που μου χάρισαν αγαπημένα πρόσωπα (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) αφού κατάφερα να το πετάξω για περίπου 15sec παρουσίασε μηχανικές βλάβες. Έπειτα από λανθασμένη διάγνωση του προβλήματος η αγορά ανταλλακτικών απλώς διεύρυνε το οικονομικό έλλειμμα του τελευταίου μήνα. Δυστυχώς θα πρέπει να προβώ σε και σε ετέρες μηχανικές αλλαγές για να απολαύσω πτήσεις στους αιθέρες, εκπληρώνοντας έτσι εν μέρει μια παιδική λαχταρά. Τουλάχιστον ''ουδέν πρόβλημα άλυτον υπό του ήλιου''.
Στα καθημερινά τώρα τίποτα δεν διαταράσσει την άπνοια με κύριο υπεύθυνο τον σύνταξα της παρούσας δημοσίευσης. Μια ευχάριστη νότα μέσα σε όλα αυτά ήταν η απόκτηση 1,755 μεταπτυχιακών διπλωματών συναφούς θέματος με το πτυχίο μου, μετά την κατοχύρωση ομολογουμένως καλής βαθμολογίας στο τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ. Με τη ευχή βέβαια τα μόρια που προκύπτουν να ζητηθούν σε επερχόμενες προκηρύξεις.
Τέλος με την ευχή το διήμερο να έχουμε όλοι τις καλύτερες των εμπειριών, μια ρήση του Dave Butenhof(τον οποίο δεν γνώριζα) που μ' άρεσε και την μεταφέρω: ''Wisdom comes from experience, and experience comes from lack of wisdom''. Γιατί το συγκεκριμένο blog δεν ξεχνά τον κοινωνικό του χαρακτήρα.

Υ.Γ.Επίσης δεν ξεχνά τις καλές κριτικές και την ώθηση που παίρνει να συνεχίσει από λιγοστούς πλην ποιοτικούς αναγνώστες του και τους ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση!

3 σχόλια:

desa είπε...

πουπη πως έγραψες? βγες και πες...

Tarna είπε...

Πραγματικα το blog σου ειναι πιο αργο και απο τα vista...

Και αλλαξε το λινκ μου, ειναι tarnanistas... οχι tarnanistan

babisabl είπε...

to kalo pragma argei.....